Workshop Impuls Controle 2021-12-17T13:39:50+00:00

Workshop Impuls ControleWat is Impuls Controle

Rust en zelfbeheersing is iets wat voor vele van ons lastig is, alles moet snel snel tegenwoordig. maar maakt het de omgang met uw hond plezieriger?

De meeste zullen als ze even hebben nagedacht antwoorden; nee!
Als u drukker bent, neemt de hond dat over, heel logisch ze spiegelen onze energie en dat is niet altijd een fijne ervaring. De eigenaar wordt er geïrriteerd van dat de hond de oefening nou nog steeds niet snapt terwijl het al 100 keer is uitgelegd. Ja, en precies daar gaat het nou juist mis… waarom willen wij alles ‘voordoen’? Waarom mag de hond niet zelf nadenken? is dat alleen maar omdat we daar simpelweg de ‘tijd’ niet voor hebben, tenminste dat denken we dan.

Wat willen/verwachten wij van onze honden.
Heel veel maar dan ook écht heel veel. En in sommige gevallen té veel. Legt u voor uzelf de lat zo hoog dat 10 keer falen normaal is voordat het lukt? Nee dat doen we niet, wij maken ook fouten maar gaan dan (in de meeste gevallen ) nadenken over een oplossing. Hey en waarom doen we dat dan niet voor onze hond? Als het even niet lukt ga dan eens nadenken waarom lukt dit niet met mijn hond? is het omdat die het niet kán begrijpen of omdat die het lichamelijk misschien niet kan uitvoeren. Misschien heeft uw hond wel nooit zelf leren nadenken of heeft uw hond het nooit gemogen omdat wij zo ‘lief’ zijn om alles voor de hond uit te kauwen.

Herkend u zich hierin, en wilt u samenwerken op een hoger niveau, dan wil ik heel graag met jullie aan de gang om de barrières aan te kunnen pakken die jullie van een fijne samenwerking in rust hiervan weerhoudt.

Voor wie

Heeft uw hond geen rust in zijn kont, snapt uw hond niks van de nieuwe oefeningen, wilt uw hond niet op een plek blijven, heeft uw hond je hele hand in zijn bek op het moment dat u een beloning wilt geven?
Dan is deze workshop iets voor jullie!

Wat gaan we doen in de workshop

  • Leren samenwerken.
  • Oplossings- gericht te werken.
  • De hond leert zijn zelfbeheersing onder controle te krijgen (en de eigenaar ook!)
  • Op zoek naar het leervermogen van jou hond, zonder dat wij daarbij in de weg staan, of alles voor kauwen.
  •  En nog veel meer…

Info

Wanneer:
Tijd:
Kosten: €35,- per persoon.
*Minimaal 5 deelnemers.

Wij geven ook Impuls Controle workshops op locatie, wilt u meer informatie mail ons.

Inschrijfformulier Workshop Impuls Controle

Inschrijven
Inschrijven