Links 2024-07-13T12:26:46+00:00

Prive training aan huis.

Neem een kijkje bij mijn collega/dochter Priscilla Bleeker

Klik hier


Dogfrisbee informatie en wedstrijd agenda

Neem eens een kijkje op deze website voor de agenda van de wedstrijden, aan vele van deze wedstrijden doen wij zelf en onze dogfrisbee cursisten mee.

www.dogfrisbee.nlDierenbenodigdheden Kluif & Co heeft een breed assortiment die steeds vernieuwd en aangevuld wordt met nieuwe artikelen.

Heeft u speciale wensen die u niet in onze webshop kunt vinden, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag om dit artikel in ons assortiment op te nemen.

U kunt ons ook bezoeken:

Weekmarkt Dinsdag in Hoorn/Kersenboogerd van 09.00-16.00 uur.

Weekmarkt Woensdag in Enkhuizen, Westerstraat van 09.00-16.00 uur.

Weekmarkt Donderdag in Bovenkarspel/Stedebroek van 09.00-16.00 uur.Puppy Zindelijk Maken E-book.

Download Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek met 10% Korting
Een fantastisch ebook van www.puppygroep.nl met tips en adviezen van 26 verschillende hondentrainers om je puppy op de best mogelijke manier zindelijk te krijgen. Dit handboek bevat vier verschillende zindelijkheidstraining onderdelen. Dit boek beschrijft alles wat je moet weten om je puppy op de juiste wijze zindelijk te krijgen.

Als je Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek aanschaft ontvang je naast Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek gratis twee exclusieve bonussen, namelijk: Bonus 1 (Gratis toegang tot de besloten puppy Facebook-groep) + Bonus 2 (€20-, korting op een hondenverzekering van Proteq Dier & Zorg).

Het Ultieme Puppy Zindelijk Maken Handboek kun je downloaden op www.puppyzindelijkmakenboek.nl.

Met mijn kortingscode (2266) ontvang jij 10% korting.

Zodra je het boek in ‘de winkelwagen’ hebt gedaan dan is het belangrijk dat je klikt op “klik hier om je code in te vullen” waar je vervolgens de meegeleverde kortingscode kunt invullen. Doe je dit namelijk niet dan ontvang je niet de 10% korting.Opvoeden volgens de Roedelmethode.

Enorm leerzaam, wat heeft de hond van zijn moeder geleerd, wat hebben wij de hond daarna aangeleerd, terwijl de hond het eigenlijk allang begreep vanuit het nest, hoe kunnen wij (mensen) de hond begrijpen, hoe wil onze hond het aan ons vertellen/leren, wat doen wij met die informatie en als je het eenmaal kunt ‘zien’, hoe versterkt dit jullie band?

Kortom enorm leerzaam, maar zeker niet makkelijk!

De boeken geven je heel veel inzicht over wat voor moois honden ons laten zien en leren, en het aller mooiste is als wij als mensen, daar een klein beetje van kunnen mee krijgen/begrijpen.

Wilt u de boeken bestellen klik hier